sâmbătă, 15 septembrie 2012

Frustrări...


         



          Fac ce fac şi iar sunt frustrată. Nu ajung niciodată să fiu şi eu fericită, ca alţii. M-am săturat să plâng în fiecare zi, să fiu luată de proastă şi, de fiecare dată când ceva îmi bucură sufletul gri, să mă trezesc că cineva mi’a spart norişorul de puf pe care stăteam. Singura mea plăcere e când stau şi citesc. Citesc, nene, de mai-mai că mănânc cărţile. De ce ? Pentru că e singurul moment din zi când pot să evadez, să trăiesc aceleaşi sentimente ca protagonistul romanului: să iubesc, să urăsc, să fiu fericită, să fiu iubită. Adică să am tot ceea ce viaţa de zi cu zi nu îmi oferă. Numai că treaba asta nu durează toată viaţa. Urăsc să ies din transă, să realizez că ce am simţit n-a fost în viaţa reală. Amăgire... numai de asta am parte de ceva timp încoace. În situaţiile astea, ajungi să regreţi ziua în care te-ai născut.
         Sunt geloasă pe oamenii fericiţi. De fapt, nu. Îi urăsc. Nu suport...ştiind că eu nu am parte de aşa ceva.
         Se zice că trebuie să te bucuri că ai familia aproape. Că sunt fericirea părinţilor mei. Şi aşa e. Aş face orice pentru ei. De curând, mi-a fost pusă o întrebare care m-a băgat în ceaţă. Pentru că şi eu mă gândesc de ceva timp la răspuns. Cum ai răspunde dacă tatăl tău te întreabă vreodată : ce faci tu dacă murim noi?”. Cred că … aş muri şi eu dacă nu ar mai fi ei.
Oare cât va mai trebui să suport situaţia asta care mă scoate din minţi?  

Un comentariu:

  1. Zarnescu Renatodecembrie 02, 2013

    Draga mea Andreea.... Faptul ca existi este o minune .Aici vorbesti de fericire si de faptul ca tu nu reusesti sa fii la fel de fericita precum sunt altii ... Si parerea mea este ca totul e din cauza ta ,Prin astfel de momente am trecut si eu de-alungul vietii .. si la aceasi concluzie am ajuns cand cineva mi-a spus ca eu sunt cek care fuge de fericire ...eu sunt acea persoana care nu vrea sa faca loc acestei stari de fapt. De ce ? Fericirea nu inseamna doar un simplu fapt , un simplu moment sau traire .... Ia apare atunci cand crezi in ea si crezi ca tu esti persoana care poate sa-i dea viata. Nu ma prea pricep la cuvinte dar un singur lucru vreau sa-l punctez. Eu de 8 ani de zile nu mai am parinti . Au fost si vor ramane pentru totdeauna sufletul meu . Am trecut peste si imi caut singur fericirea ... si sunt fericit pentru ca stiu ca intr-o zi ea va aparea!

    RăspundețiȘtergere