joi, 23 august 2012

Darkness





            Câmp. Noroi. Norii gri, încărcaţi, îşi revarsă lacrimile greoaie peste întreaga fire. Vântul îşi înfige ghearele nemiloase şi negre în tine. E aşa frig, încât simţi cum acele de gheaţă îţi străpung pielea.
         Aleargă. Picioarele lovesc cu putere noroiul abia format. Stropii negri sar peste tot, împroşcându-i tenişii roşii. Din când în când, se mai uită înapoi, să vadă dacă mai este urmărită. Cade, ca un bolovan. Blugii ei, şi-aşa rupţi, se sfâşie şi mai tare la contactul cu solul. Rămâne cu genunchii dezgoliţi. Se vede înconjurată. No way out...
         O pereche de ochi căprui o ţintuieşte cu privirea. Un corp cu forme perfecte se conturează în penumbră. Tăbară pe ea, să o secătuiască de puteri... să-i mănânce sufletul... să o lase cu Nimic. Alte perechi de ochi se aprind ca felinarele împrejurul ei.
         Ce vor de la ea ? Deja le-a oferit totul, pe o tavă de aur, tot ce au vrut, tot ce au avut nevoie. Acum, că au răpus-o, să o lase măcar să se ducă în linişte. Nu e nimeni care s-o salveze de ce şi-a făcut cu mâna ei. 
Toţi cei care erau lângă ea odată au venit să o vadă cum îşi dă ultima suflare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu